Pengurusan

DSC 2817 Nama : Dr. Syadiah Nor Wan Shamsuddin afendeea Nama : Dr. Mohamad Afendee Mohamed
Jawatan : Dekan Fakulti
Jawatan : Tim. Dekan Penyelidikan dan Pembangunan
Web : syadiah Web : mafendee
Emel : Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya. Emel : Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya.
Ext : 09-699 3207 Ext : 09-699 3209
DSC 2888 Nama :
Dr. Mumtazimah Mohamad fadzil Nama :
Dr. Mohd Fadzil Abdul Kadir
Jawatan :
Tim. Dekan Akademik dan Prasiswazah Jawatan : Tim. Dekan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni
mumtaz Web :
fadzil
Emel
Ext
09-699 3021 Ext :
09-699 3204
suhailan Nama :
Dr. Suhailan Dato' Safei DSC 2883 Nama :
Dr. Zahratul Amani Zakaria
Jawatan :
Ketua Pusat Pengajian Sains Komputer
Jawatan : Ketua Pusat Pengajian Teknologi Maklumat
suhailan
zahrahtulamani
Emel :
Ext :
09-699 3212
Ext :
09-699 3154
DSC 2895 Nama :
Azilawati rozaimee

Nama :
Norlina Udin @ Kamaruddin
Jawatan : Ketua Pusat Pengajian Multimedia Jawatan : Penyelaras Program DTM
Web : azila Web : norlina
Ext : 09-699 3213 Ext : 09-699 3018
isma Nama : Dr. Ismahafezi Ismail surayati Nama : Nor Surayati Mohamad Usop (cuti bersalin)
  Jawatan : Penyelaras Program DTMM       Jawatan : Penyelaras Program SMSK
  Web : ismahafezi       Web : norsurayati
  Emel : Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya.       Emel : Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya.
  Ext : 09-699 3017       Ext : -
azrul   Nama : Dr. Azrul Amri Jamal     DSC 2802   Nama : Mohd Sufian Mat Deris
  Jawatan : Penyelaras Jaminan Kualiti Dan e-Pembelajaran       Jawatan : Penyelaras Bahagian Fasiliti dan Teknikal
  Web : azrulamri       Web : sufian
  Ext : 09-699 3026       Ext : 09-699 3024

DSC 2857   Nama : Dr. Wan Suryani Wan Awang

nadiah

Dr. Nurnadiah Zamri
  Jawatan : Penyelaras Siswazah       Jawatan
Penyelaras Data Dan Latihan Industri
  Web : suryani       Web :
nadiahzamri
  Ext : 09-699 3267       Ext :
09-699 3278

Mohd Sufian Mat Deris

Sarjana Teknologi Pendidikan (UTM), Ijazah Sarjana Muda Sains Komputer Dgn Kepujian (Multimedia)(UTM), Dip. Sains Kom. Dgn Kepujian (Multimedia) (UTM)

Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya." target="_blank">Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya.