Pusat Pengajian Teknologi Maklumat

DSC 2883 Nama : Dr. Zahrahtul Amani Zakaria mus Nama : Prof. Dr. Mustafa Mamat
Akademik : PhD (UTM), BSc (UTM) Akademik : PhD (UMT), M.Sc (UPM), B.Sc Hons (UM)
Jawatan : Ketua Pusat Pengajian Teknologi Maklumat Jawatan : Prof. / Pensyarah Gred Khas C
Kepakaran : Applied Mathematics Kepakaran : Mathematical Science
: Statistical Modelling : Mathematical Programming and Optimisation
: Industrial Statistics : Computational Mathematics
Web : zahrahtulamani Web : must
Emel : Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya. Emel : Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya.
Ext : 09-699 3154 Ext : 09-699 8866
aznida Nama : Dr. Aznida Hayati Zakaria DSC 2868 Nama : Prof. Madya Dr. Fatma Susilawati Mohamad
Akademik : PhD, MSc(UKM), BIT(UUM) Akademik : PhD (UTM), MIT (UKMalaysia),
BSc (Oklahoma City Univ)
Jawatan : Pensyarah Kanan Jawatan : Pensyarah Kanan
Kepakaran : Ad-Hoc Computing Kepakaran : Soft Computing
: Mobile Ad-Hoc Network : Pattern Recognition and Image Recognition
: Distributed Database : Information, Computer and Communication Technology
Ext : 09-699 3262 Ext : 09-699 3021
DSC 2852 Nama : Dr. Mohd. Fadzil Abdul Kadir engku fazly Nama : Prof Madya Dr. Engku Fadzli Hasan Syed Abdullah
Akademik : PhD (Mie Univ, Japan), MSc (UUM), BEng (Mie Univ) Akademik : PhD (UK), MSc (UTM), BMIS (UIAM)
Jawatan : Pensyarah Kanan Jawatan : Pensyarah Kanan
Kepakaran : Image Processing and Pattern Recognition Kepakaran : Embedded Systems
: : Software Engineering
: : Knowledge Representation and Machine Learning
Web : fadzil Web : fadzlihasan
Ext : 09-699 3204 Ext : 09-699 3067
DSC 2888 Nama : Dr. Mumtazimah Mohamad suhailan Nama : Dr. Suhailan Dato' Safei
Akademik : PhD (UMT), MSc (UPM), BIT (UKMalaysia), Dip. IT (KUSZA) Akademik : MSc, BSc., Dip. Comp.Sc. (UTM)
Jawatan : Pensyarah kanan Jawatan : Pensyarah Kanan
Kepakaran : Neural Network Computer Kepakaran : Multimedia
: Parallel Architecture and Processing : Decision Support System
: Pattern Recognition and Image Recognition : Software Engineering
Web : mumtaz Web : suhailan
Ext : 09-699 3212 Ext : 09-699 3276
isma   Nama Dr. Ismahafezi Ismail   sabariah      Nama  Dr. Siti Sabariah Binti Abas
  Akademik PhD (UTM), MSc (UTM), B. Eng (UTM)      Akademik  PhD (USM), MSc (USM), BSc (USM)
  Jawatan Pensyarah Kanan     Jawatan  Pensyarah
  Kepakaran Computer games and animation      Kepakaran  Numerical Analysis
    Virtual Reality        Fluid Mechanics
      Augmented Reality
    Web ismahafezi       Web  sabariahabas
    Emel Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya.       Emel  Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya.
Ext 09-699 3013 Ext  09-699 3019
che mat Nama : Che Mat Ismail hasni Nama : Hasni Hasan
Akademik : MSc (UTM), Ad.Dip. Comp.Sc, BSc. (UM) Akademik : MSc (UiTM), BEng (South Australia)
Jawatan : Peng. Khas (Felo Peng. Kanan) Jawatan : Pensyarah Kanan