MAJLIS HI-TEA SEMPENA MERAIKAN PERSARAAN STAF FIK

FIK telah mengadakan satu majlis serba sederhana tetapi penuh gilang gemilang pada 12 Februari 2020 di Dewan Perdana, UniSZA Kampus Gong Badak. Fik telah kehilangan dua (2) orang staf yang telah menamatkan tempoh perkhidmatan di UniSZA iaitu En Mohd Isa bin Awang dan En Zaami bin Mohamad.

Majlis yang dihadiri oleh semua kakitangan FIK berlangsung penuh meriah bagi meraikan dua orang staf yang pernah berjasa menabur bakti di fakulti. Fakulti amat merasa kehilangan kerana mereka berdua merupakan staf yang sangat berdedikasi dan mempunyai komitmen tinggi dalam melaksanakan tugasan yang dipertanggungjawabkan. Sesungguhnya segala jasa dan pengorbanan yang dicurahkan selama ini menjadi kekuatan dan tunggak kepada FIK amnya dan UNiSZA khasnya.

Seluruh warga FIK mengucapkan SELAMAT BERSARA kepada En Mohd Isa bin Awang dan En Zaami bin Mohamad dengan iringan doa semoga mereka berdua sihat sejahtera dibawah payung rahmat Allah SWT di dunia dan akhirat.