TEAM BUILDING STAF PENTADBIRAN 2022

PROGRAM TEAM BUILDING STAF PENTADBIRAN FAKULTI INFORMATIK DAN KOMPUTERAN(FIK) UniSZA 2022

 

29 Jun 2022 – Fakulti Informatik dan Komputeran, UniSZA Kampus Besut telah mengadakan Program Team Building Staf Pentadbiran  Fakulti Informatik dan Komputeran (FIK) bertempat di Al-Khwarizmi Lounge, FIK.

Program ini telah disertai oleh semua staf pentadbiran dan staf teknikal FIK. Penceramah jemputan ialah YBrs. Encik Ahmad Termizi Ab Aziz, Timbalan Pengarah, Penarafan dan Perancangan Strategik, Pusat Perancangan Strategik dan Pengurusan Sistem Kualiti(SPAQM), UniSZA Kampus Gong Badak.

Pengisian program terbahagi kepada dua sesi iaitu Analisa Kendiri dan Membina & Mengukuhkan Pasukan. Aktiviti latihan dalam kumpulan (LDK) dijalankan dalam setiap sesi untuk memberi peluang kepada semua peserta melibatkan diri dalam program tersebut.

Program ini bertujuan untuk meningkatkan motivasi dan semangat kerja berpasukan, mewujudkan kerjasama yang harmoni diantara rakan sekerja dan mengukuhkan jatidiri dan sifat kepunyaan dikalangan staf pentadbiran.

 

#FIKDIHATI

 

 

 

 

Contact Us

Fakulti Informatik dan Komputeran
Universiti Sultan Zainal Abidin
Kampus Besut
22200 Besut, Terengganu

  • dummy 09-699 3200

  • dummy 09-699 3299

  • dummy fik@unisza.edu.my

  • LAST MODIFIED: 27/07/2022 

THIS WEB IS BEST VIEWED BY APPLE SAFARI 4+, MOZILLA FIREFOX 3+ OR MICROSOFT INTERNET EXPLORER 10+ OR HIGHER WITH SCREEN RESOLUTION OF 1280 X 800 PIXELS

© 2019 FACULTY OF INFORMATICS AND COMPUTING. ALL RIGHTS RESERVED.

facebook_page_plugin
facebook_page_plugin